Wij zijn gesloten op 19 juli, 26 juli en 2 augustus

Gastvrijheid en gezelligheid staat bij ons centraal

Catering

Ook verzorgen wij catering bij jou op locatie, met of zonder bediening, zakelijk of privé aan huis. Alles is met onze catering mogelijk: 'u vraagt, wij draaien'.

Zo kunnen wij onder andere feestelijke hapjes, koude tapashapjes, diverse soepen, luxe aangeklede salades en diverse buffetten verzorgen.

Ook is het mogelijk dat wij bij jou thuis komen koken met onze bediening. Wij nemen zelf alles mee. Laat de zorg de onze worden.

Wij staan voor alles open. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Wij maken van iedere partij een feest!

Ook is het mogelijk om een condoleance na een uitvaart of crematie bij ons te organiseren. Natuurlijk is een moment van afscheid van dierbaren een moeilijk en emotioneel gebeuren. Toch kan het juist goed zijn om in een rustige omgeving zonder beperking van tijd rustig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Mocht er interesse zijn om iets bij ons te organiseren, neem dan tijdig contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat wij een onvergetelijke dag organiseren!

Feesten & partijen

Voor iedere gelegenheid kunnen wij iets organiseren. Of dit nou een huwelijk of personeelsfeest, een vergadering of een intieme condoleance is. Wij hebben een smaakvol ingericht restaurant met een gezellige bar waar in alle rust kan worden genoten van het feest, bijeenkomst of vergadering.

In ons restaurant hebben wij ruimte voor ruim 150 personen. Deze ruimte kunnen wij voor alle feesten en partijen geheel reserveren. Daarnaast hebben wij 16 parkeerplaatsen voor de deur.

De ruimtes die wij voor de gelegenheid reserveren, kunnen altijd worden aangepast naar ieders wensen of behoeften. Wij richten voor iedere gelegenheid de ruimte in met de gewenste tafelindeling, verlichting en apparatuur. Daarnaast kunnen wij ook intiemere verlichting, statafels en/of zitjes en muziek verzorgen.