Skip to main content

De Open keuken herontdekte het grillen uit een combinatie van grill en oven waarin gecontroleerd smeulen voorkomt dat vlammen ontstaan. Hierdoor kunnen sappige gerechten worden bereid met een uniek BBQ-aroma, in combinatie met onze eigen dry-aged kast waar wij onze vlees specialiteiten vakkundig rijpen. Dit zorgt voor botermals vlees met een prachtige intense smaak beleving.

Sinds 2012 zijn wij ook een Brand proeflokaal, omdat wij zo omgaan met bier zoals het bedoeld is. Wij schenken 55 soorten bier in een gemoedelijke sfeer. Combineer dat met een warm en geweldig gezelschap en je hebt De Open Keuken. Wij zijn geliefd onder de bierliefhebber!

Dit alles en nog veel meer is De Open Keuken in Beverwijk. Samen met een goedlachs en jong team weten wij onze gasten zes dagen per week verrassen, afhankelijk van de grillen van het seizoen.

ONS MENURESERVEREN

In restaurant De Open Keuken is heel veel mogelijk. Een intiem diner voor twee, een receptie voor 150 personen of een verzorgde zakenlunch. We hebben hiervoor alle ervaring en ingrediƫnten in huis. Naast de persoonlijke aandacht voor culinaire zaken besteden Alex en Jeroen ook de nodige zorg aan een juiste ambiance.

Het interieur is eigentijds, licht en ruim. De mooie authentieke elementen van het pand zijn daarbij behouden. Dineer in een sfeervolle comfortabele ruimte, waarin zowel particuliere als zakelijke gasten zich thuis voelen.